267_Douglas 02.JPG

douglas street office

This 18,000 sf retrofit of an existing factory building in Brooklyn became the new central location for printing studios and auxiliary spaces for the creative agency Box Studios/KiDS Creative. One of the priorities during the design process was to maintain an open floorplan that would allow abundant natural light and facilitate a collaborative work environment. Paul A. Castrucci, Architects PLLC tailored a design to meet the Client’s needs including the careful selection of finishes and details to preserve the texture of the original manufacturing facility. LED lighting and a high efficiency HVAC system were integrated into the building system to minimize energy consumption.

LOCATION: Brooklyn, NY

PROGRAM: Office

TOTAL AREA: 18,000 sf

CLIENT: Box Studios/KiDS Creative


267_Douglas 05.JPG
267_Douglas 08.JPG
267_Douglas 10.JPG
DSC_0297.JPG